Bara för att vi är hemma igen

publicerat i Allmänt;
Vi tog en riktig spontanare och bokade en kryssning med kidsen dagen innan avresa. Ibland kan man vara spontan med barn också. 👍och detta är sista gången innan bebis kommer också. Hade vi väntat en vecka till så hade jag inte blivit insläppt på båten då man är så pass nära födelsedatumet. 

Först på onsdagen blev det en tur till Melles kommande skola på morgonen. Vi fick träffa hans lärare i förskoleklass och han fick se klassrummet osv. Kändes såå konstigt att gå där med honom med vetskapen att han till hösten börjar "nollan" och går hela dagar precis som sina bröder. Fröknarna verkade jättebra och dom visste vilka vi var sen dom träffat på både Jonathan och Alexander. Fördelen med liten stad. 🤗
Direkt efter var det dags för Melwins årliga tandläkarbesök. Och han fick mvg! Så nu blir nästa gång om ett år. Superb! 

Men ja, sen vi spenderade ons-fre på öppet vatten. C gick i land med kidsen i Helsingfors. Jag fick snällt stanna kvar då fötterna inte fick plats i skorna efter det lilla vi gick på onsdagen.
Så jag passade på att vila och kolla på film.


Vi hade iallafall glada ungar med oss. En aning trötta också. 

Och kidsen fick dansa med Mumin och lilla My. Det var nog höjdpunkten för dom. 


När vi väl kom hem igår så var det bara att packa upp och slänga fötterna högt upp då jag nätt och jämnt kunde gå. 
Vi vilade en stund innan det var dags för att åka till Kungsör för midsommarfirande. 
Vi var inte hemma fören vid 22 och då var vi alla sååå trötta. 

Vi tar en riktig chilldag idag. C är bröllopsfotograf hela dagen dock. Barnen surfar runt på plattorna och längtar nog mest till lördagsgodiset. 
Jag ska laga mat och hänga tvätt. 
Imorgon ska vi fira Alex som fyller hela 8 (!) år på måndag. L kommer hem senare på kvällen och vi taggar till inför veckan som kommer. Tandläkarbesök för J och A samt mvc för mig. Sen tar vi semester. 🌸

Kommentera inlägget här :