Bara för att jag börjar förbereda

publicerat i Allmänt;
Det mesta av bebisen saker är nu packat. Babynestet som ska med hänger på tork och C ska inom en snar framtid även installera bebisens babyskydd i bilen. 
Nu är det bara lite saker till mig som fattas till min väska. Men det kan vänta lite. 


Det känns ganska surrealistiskt alltså. Att man inom ca en månad har en liten här hemma. Jag har inte smält det än. I och med att man knappt kunnat ägna så mycket tid och energi till själva graviditeten och det också har gått så fruktansvärt fort, så hinner man liksom inte med. Det känns nästan som om man skulle ha halva tiden kvar då man inte hängt med ordentligt. 

Det är nog både på gott och ont. Jag längtar innerligt efter att få se vem denna person är. Men samtidigt ganska nervös inför själva förlossningen då man inte hunnit förbereda sig. 
Jag har dock lyssnat på ett par väldigt bra poddar. Jag tänker denna gång skriva förlossningsbrev också. Sen förlitar jag mig på vården, mest. 
Det blir nog bra. Och vem vet, jag kanske hinner smälta allt lagom tills det är dags, då det ändå är iallafall 4 veckor kvar innan skarpt läge. 💜

Idag körde vi btw en rensning och städning på morgonen. Jag känner mig inte lika flåsig längre även om pulsen är hög. 
Bebis har faktiskt lagt sig långt ner vilket syns på magen som sjunkit. Sen kanske järntabletterna hjälpt också. 👍
Det känns dock i kroppen nu med ömma fötter och rygg. 

Jonathan är iväg på sin första klassresa. Han har sett fram emot det sen han fick nys om det. Det är dock bara hans "lilla gruppen" som åker (då han har anpassad studiegång) till en gård för att sova över. Paddla lite kanot, umgås och ha det trevligt. 
Man märkte att han var en aning nervös imorse när sakerna skulle packas. 💜
Så han kommer inte hem fören imorgon eftermiddag med säkert massor att berätta. 

Nu kör vi på kvällsmat här hemma. Snart får man ta kväll. 

Kommentera inlägget här :