Bara för att vi är HEMMA!

publicerat i Allmänt;
Efter en hel vecka på sjukhus så har jag nu äntligen fått bli utskriven. Och lillan också. 

PKU gjordes imorse. Hörseltestet var godkänt och dom tyckte inte att ett nytt sockervärde skulle tas. Vi ska tillbaka på söndag bara för att ha en uppföljning på hennes vikt som också såg bra ut idag. 
Jag fick en till blodtrycksmedicin utskrivet och jag ska fortsätta med de två jag har i ett par veckor framöver, fyra gånger om dagen, för att sedan följa upp på vc. Känns lite läskigt men skönt. 

Jag är så otroligt svullen än. Benen är som stockar och går i ett med fötterna. Jäkla påhitt det där med havandeskapsförgiftning. Så det blir fortsatt vila ett tag framöver, även om jag känner mig ok mellan varven. 

Och hon då. Den där lilla människan. 
Sockersöt. Så nöjd och tillfreds. Gör inte mycket väsen av sig och lyckades charma sina bröder. 
Vi är helt enkelt väldigt glada i att vara hemma. 😍De tre små sover över hos Mommo A inatt. L ska till sin far imorgon förmiddag för pappadygn, så jag, C och lillan får en liten lugn landning här hemma. 
Sånt behövs efter denna mardrömsvecka. Men jag är väldigt tacksam över den vård vi har när den onekligen behövs som mest. 

Och tack till mommo A, C och C som ordnar med barnen så att jag bara kunde fokusera på att iallafall inte bli värre. Ni är guld värda. 💕

Ikväll ska det lyxas till med lite gottit till kvällen. Och en DUSCH! 
Och få sova i sin egna stora säng... ❤


Tack för att just du kom till oss, älskade dotra. 🌸

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mommo A:

Tack för att jag fick hålla i henne direkt när ni kom hem. Värmde mitt hjärta ska du veta.
Så många månader som jag längtat efter tösen och nu är hon äntligen här hos oss

Kommentera inlägget här :