Bara för att det blir en tur till specmödra

publicerat i Allmänt;
Veckocheckup som inte var helt godkänd.

Högt blodtryck när jag kom och även efter vila. Protein och socker i urin men bra blodsocker åtminstone. 
+4kg på två veckor och även magen växer på så det inte är klokt. Och jag var så svullen så jag var alldeles prickig om händerna. Så bm ringde direkt till specmödra för att rådfråga då jag faktiskt inte mår så bra. 

Ingen mår bra av ledvärk av vätskan. Att vara så svullen så att man måste kämpa sig på både strumpor och skor. Trött och däven. Trött på smärtan i knäna som kommit iomed viktuppgången. Nä. Hon såg det inte humant att man ska behöva gå så här i 2-3 veckor till. 

Hon ringde upp mig strax efter vi kommit hem för att meddela att vi har en bokad tid nu på fredag. Det talas om ev TUL för att se hur stor bebisen egentligen är. Men också om en ev igångsättning. Jag håller tummarna för det sistnämnda. Hon får gärna komma till oss innan jag fyller år. 🌸
Hur som helst så kommer jag inte orka och må bra om man ska gå såhär i värmen i veckor till. Den lilla lilla energi man har måste ju sparas till själva förlossningen. 

Men dom på specmödra höll med om att det är något som inte riktigt är helt bra med tanke på allt. Måtte dom vara humana. 🙏

C stod för matlagningen idag. Goda hamburgare till lunch, och så lite lyxigare kvällsmat. Jag var sugen på färskpotatis och han på finsk korv. Blev en bra blandning. 

Imorgon ska jag försöka få bort den jäkla tvätten med den trasiga rygg man har. En städning också _om_ det nu blir en igångsättning i helgen, så man sen slipper komma hem till stök. 

Nu; lägga kids. 

Kommentera inlägget här :