Bara för att helgen är igång

publicerat i Allmänt;
Som allltid när jag planerar saker för mig själv och ska göra något smidigt så är det något som kommer i vägen. Som igår på vc.
Skulle ju BARA få reda på provsvaren trodde jag, och med tanke på att man nästan bor granne med vc så lämnade jag alla fem kidsen med mommo A. 

2 timmar senare blev jag släppt därifrån, typ.

Blodtrycket är oförändrat. Läkaren och sköterska turades om att ta trycket på båda armarna säkert 6-7 gånger, både manuellt och med apparat. Trycket pendlade mellan 111/98 till 145/102. Men trots råd med medisinsk överläkare så kunde dom inte säga om det var pga preeklampsin eller ej. Men läkaren höjde min ena blodtrycksmedicin på morgonen iallafall. Och om en vecka ska jag tillbaka.
"Det är ju du med bebisen!" säger dom. Stamkund?

Min bm från mvc ringde i början på veckan också efter att hon kommit tillbaka från semestern. Och grattade så mycket och vi pratade om vilken tur det var att hon skickade mig vidare då när jag blev inlagd. 
Då våran vc/bvc inte har en mvc så får man gå till ett annat ställe innan man återgår till sin vanliga vc/bvc efter barnets födelse, så har vi egentligen inget mer att göra på mvc bortsett från efterkontrollen om några veckor. 
Men bm ville ändå komma hit, se Alice och få ett bra avslut med oss. Med sig kommer hon ha min förlossningsjournal. 
Världens bästa stad det här, med alla fina människor. ❤️

Jonathan, alex och melle sov över hos mommo A igår. Så hemma är bara minsta, största och jag då C jobbar. 
Det är lungt med andra ord då skruttan sover. 

Så jag njuter av min kopp kaffe och WD på tvn. 🌺


❤️

Kommentera inlägget här :