Bara för att det är fredag

publicerat i Allmänt;

Häromdagen lyckades Christoffer överaska mig rätt bra innan sängdags. Skulle lyfta täcket och se efter spindlar (då vi haft rätt många här) och jag ser en lapp flyga och något svart på sängen. Min första tanke var varför han lagt sin telefon där, tills jag insåg att det var en annan.

Äntligen (!) en Androidtelefon igen. Även om det inte är min trasiga Xperia, så fick jag en annan. <3

Gårdagen gick fort. Barnen var i skolan och efter så skulle jag iväg med Christoffers mamma medans han skulle ha barnen, själv, för första gången. Jag skulle iväg på handledarutbildning inför övningskörningen och kom inte hem förens efter 21. Allt hade gått kanon och när man väl kommer hem så möts man av levande ljus överallt och framdukat står en massa glass & godis. Han är förjäkla bra alltså. <3

Jag var så trött och hade en jobbig värk i huvudet så jag somnade på typ några minuter när jag väl slappnade av igår.

Barnen sov när klockan ringde men vi kom iväg. Barnen var taggade. Det är ju fredag!

Melle o jag åkte hem igen och har mest slöat. Käkade lite mat nyss.

Nästa vecka är det full rulle. Två arbetsintervjuer, möte med Af, Familjerätten och tid till optikern med C's mamma. Kommer absolut inte gå helt sysslolös iallafall. :)

Snart dags att hämta dom stora, äntligen. Sen tar vi heeeeelg!

Bara för att jag vilar magen

publicerat i Allmänt;

Ätit rödspätta för första gången på år. Satan va gott det är. Det tyckte barnen också.

Jag och Melle har haft en latdag idag och inte gjort något nyttigt alls. Känner en enorm rastlöshet som hela tiden går över till trötthet. Men idag har jag vart lite piggare än vanligt. Är alltid piggast när vädret är som värst.

Dom stora hade utflykt i skolan idag. Nöjda killar och Alexander kunde inte sluta prata om vad som tillhör naturen och inte. Han satt en bra stund och redovisade för mig om vad som hör hemma och ej. <3

Barnen spelar Playstation en stund och jag sitter och väntat på att Barnmorskorna ska börja. Kikar efter någon elektronikbutik här i Köping som reparerar telefoner. Saknar min Xperia. Halkade som innan in på löpband också, men det är ju en djungel det också.

Snaaart fredag! <3

Bara för att det blev en trip...

publicerat i Allmänt;

...Till Ikea idag. Vi skulle inhandla ett par sängbord och passade även på att käka lunch där innan de stora barnen skulle hämtas från skolan.

Älsklingar <3

Fick hem alla papper från Inside Team idag också. Läste igenom allt och kommer på mig själv sitta och nicka instämmande, precis som om det är ett annat barn jag läser om och bara känner igen det. Är fortfarande lika lättad och glad. Jonathan har haft ett par väldigt bra dagar och jag vill gärna tro att det har och göra med samtalet vi hade i söndags. Att han på något sätt känner sig lite mer tillfreds med sig själv, iallafall just nu.

C är iväg på jobb och här vankas det snart mat.