Bara för att det är min kväll

publicerat i Allmänt;
På väg till stan i förmiddags kom jag på att vi hade utvecklingssamtal idag. Vi sköt upp tiden tills idag då båda kunde, om Alexander. Blev skitstressad då jag glömt bort NÄR tiden var. Allt stod uppskrivet i kalendern hemma liksom. 

PS. Jisses vad grönt det har blivit ute nu. Naturen är så....bullig och muffig. Så grön! 
Jag mötte upp mamma ändå. Vi tog en runda genom några affärer innan det var dags för henne att jobba och jag åka till bibblan och hämta ut böckerna jag reserverat. Pinade hem fort som fasiken för att se vilken tid det var, 15.30, o pustade ut. 
Satte igång med städningen istället innan K med onge kom över på en snabbkaffe.

Samtalet gick kanon. Bara och enbart positiv feedback. A är tydligen ledaren i gruppen och (precis som jag sa) är mycket för tankenötter. Pedagogen tyckte verkligen det var dags för 'skola' nu. Kändes skönt att höra hur bra det går där, att hans period med det utåtagerande han hade, snabbt var över. Att han helt enkelt är sig själv, den fina kille som han är. 


Ja sade hejdå till kidsen som var samlade utanför i väntan på att deras fader skulle bli klar. 

Nu ska jag bara hänga tvätten innan jag äntligen får slänga mig i soffan med detta som i skrivandets stund väntar på mig. Testade nytt Rosévin från Tre apor. Helt ok! 

Ha en fin kväll i solen. 

Bara för att morgonen inte blev som planerad

publicerat i Allmänt;
Eller ska man säga; typiskt måndag? 

Melle väckte mig redan 06. Låg ändå och drog mig en halvtimme med honom lekandes brevid mig. Fick nätt och jämt upp ögonen, så trött var jag. 

Vanligtvis på vardagarna när kidsen är här så brukar Jonathans skoltaxi komma ca 7.20-7.40. En difftid på tio minuter endera håll då det står att den ska komma 7.30. Vanligtvis kommer den innan halv. 
Hur som helst. 
Vi står alltid i köksfönstret och håller koll på när den kommer. Så fort vi ser den så springer J ner (redan påklädd) direkt. Så har vi kört senaste halvåret. 
Men idag så väntande den inte ens i tre sekunder. 

Jag stod i fönstret och J väntade i hallen, och ser då taxin köra in på parkeringen. Så jag säger till J att gå ner, ställer mig upp och tittar ut igen och ser den inte. Tänkte först att den stod längre bort så man inte kunde se den. J går ut och jag sitter kvar o väntar. 
Ongen kommer sen upp några minuter senare och säger att den inte är där. Så sant som det var sagt. Taxin hade helt sonika kört in på parkeringen och sedan bara åkt iväg. 

Jag ringer upp och ifrågasätter, men dom menar på att man SKA stå ute och vänta. Jag påpekade att difftiden är alldeles för lång för att låta J stå ute själv och vänta varje morgon. Hade man vetat att den kommer PRECIS kl 7.30 så är det en annan sak. Men det spelade ingen roll. 
Nu fick skolan skicka taxi. Och ongen kom 40 min försent till skolan. Inte ok. 

Jaja, man kom igång denna måndagsmorgon iallafall. Vi ska snart ta oss till förskolan innan jag ska möta upp mor min på stan. Längtar fortfarande till min sovmorgon imorgon och varje gång jag tänker på den så blir jag såhär nöjd; 


Sova, sova, soooova! 

Ha en fin dag 

Bara för att jag dör en smula

publicerat i Allmänt;
Kidsen leker tjuv och polis.

Alex: "-Han stuler, han stuler!!" (Stjäl)
Jonathan "-Jag stuler ingenting, jag köpte godiset!" 
Alex: "-Du är arresterad! Nu ska vi åka och hämta munkar innan jag kör hem dig till dina föräldrar!" När dom väl leker så är det alltid lika kul att lyssna på. Deras fantasi är det då inge fel på. :D 


Tokar