Bara för att allt är klart

publicerat i Allmänt;

Städ, handling och snart tre maskiner tvätt. Heja!

Jag ligger och lyssnar på lite musik och försöker koppla ner. Igår tog vi en cykeltur till Max, o i cykelkorgen hade han lagt en liten present.

Nu behöver jag inte själv leta på några, jag med min beslutsångest. Fan va bra han är. <3

Han fotar bröllop så jag ska fortsätta slappa en stund till.

Herrå!

Bara för att vi är hemma igen

publicerat i Allmänt;

Efter en superb resa. Vi började med kaffe och bulle från Starbucks. Mmm....!

Han är rätt söt alltså, Christoffer. Inte nog med att man fick choklad och blomma när man anlände till hytten...

En stund innan man helt var ute på havs så såg man detta. Han har sådana otroliga idéer och gör verkligen allt för att överraska. Han är rätt amazing

Jag stod och frös ute på båten rätt länge medans han ba' "En stund till bara". Undrade tillslut varför han envisades med att stå kvar ute. Var så kall så jag nästan hackade tänder. Men allt var värt det, såklart.

Vi hittade Ben &Jerrys fik i Helsingfors också. Deras milkshake är to die for!

Vi hade verkligen tur med vädret i Finland. Soligt och varmt. Väl hemma var det regn och mulet.

Väl i Stockholm igår så var vi lagom trötta. Vi tog oss en kaffe och bulle innan det helt plötsligt började tjuta på T-centralen. Brandlarmet gick och vi var alla tvunga att utrymma centralen. Efter så såg vi att rosen jag fått blivit stulen. Men bra som han är så köpte han en ny.

Vi var ändå hurtiga igår. Åkte hem, packade upp och åkte sen för att köpa lås till cykeln. På något vänster så har det lyckats hoppa ur korgen på cykeln i måndags. Vi handlade lite innan vi åkte hem och dog.
På kvällen tog vi en cykeltur till Västhaga för lite glass innan vi tog oss hem igen.

Kan säga att jag sov som ett par hela natten. Köpte även nya kuddar igår som var ljuvliga.

C är iväg på barnfotografering medans jag bara är. Tänkte cykla upp på stan för att köpa hörlurar men struntar i det och myser hemma istället. Lite egen ensamtid är aldrig fel. Ska ta och köra lite WDmaraton tror jag. Snart är det dags för barnvecka, äntligen. Känns som om det var två veckor sedan dom var här.
Dags för soffmys.

Ha det gott!

Bara för att vi kryssar till Helsingfors imorgon

publicerat i Allmänt;

Bara min 'man' och jag. En av födelsedagspresenterna. <3

Det gick superb att lämna kidsen imorse. Fasen va varma dom var. Eftersom Christoffer har semester så kunde vi bila till Jonathans fritids. Han var mycket nöjd. Vi körde tillbaka hem och gick för att lämna dom andra små. En rätt kort bit att gå men både Melle och Alex var genomblöta när vi kom fram. Ca 28 grader redan vid 09.30. Sinnes.

Efter lämningen så sa tiden ba' poff som vanligt. Hann dock med en hel del.

Nu när det är så varmt så vill vi gärna ha öppet här. Men då jag har en överdriven skräck för harkrankar så vill jag inte ha öppet på kvällen. Lösning:

Dubbelhäftande tejp från Biltema och en gammal spetsgardin. Eftersom man inte röker längre så behöver man inte hålla på att ta av och sätta dit gardinen hela tiden.
Satte även upp i sovrummet där det har en tendens att likna en bastu. Perfa!

Vi vilade en stund hemma innan vi tog en cykeltur till stan för lite glass.

Nu är han iväg på bilgrejs och jag har svimmat lite i sängen. Ikväll ska det packas innan det imorgon förmiddag bär av mot Kungsör.

Ha det gott i värmen!