Bara för att rastlösheten kickar in

publicerat i
Och inga kids hemma. Det är liksom överskottet på den energi som skulle ha gått till dom, typ. Sen tanken på att klockan ringer tidigt gör det inte lättare att tagga ner. 

Jag köpte iallafall hem lillemans inhalator nu, så om astman kommer igång igen så slipper man pendla till sjukhuset och istället sköta allt hemma. 
Och jag är väldigt tacksam över att just denna medicin var i princip gratis. 


Nu ska jag bara fixa hem hans exemsalva och sedan ligger vi i lä igen. Jag undrar hur mycket riksdaler man lägger på medicin under vinterhalvåret egentligen, receptfritt eller inte. Jag är dock tacksam att det "bara" är Melwin som ofta är sjuk, även om det är såå mycket bättre än för nått år sedan, då han faktiskt var sjuk kontant. 

Nä, nu måste jag försöka koppla ner. Bara för att detta blev skörden

publicerat i
Chocolate Chip Cookies och matbröd, båda vart superb. Det 'värsta' med att baka kakor är ju att man har noll självdisciplin när det kommer till att "smaka" på degen. Det slutar alltid med att man nästan står med hela ansiktet i bunken, eller som jag, tar sked efter sked innan man tillslut måste tvinga sig själv att sluta äta. 

Nu siktar jag mot ett bad innan det blir soffläge. Kidsen skulle till sthlm med sin far och kommer inte hem fören imorgon bitti. 
Men vafan gör det, jag kan ju tröstäta kakor nu. Bara för att det vankas bakning

publicerat i
Det var flera år sedan jag bakade. Sist var nog när jag väntade Melle, men igår blev jag sådär 'måstebakatypnu-sugen'. 
Ska bara få det rent här hemma först.Vad ska det bli tro?