Bara för att han är så jäkla bra

publicerat i Allmänt;
Världens bästa karl som fått sina bilder publicerade i Bilsport. Jag må veta nada om bilar, men är lika stolt ändå, för att det är något han jobbat hårt för. <3 

(Finns att köpa i butik nästa fredag.)

Du är helt enkelt bäst, älskade du. 
Förövrigt så känner hela kropp och knopp av att det är lördag. Är inte supertrött men slö. Kidsen håller låda så öronen nästan blöder. Allt är som vanligt med andra ord. 

Sup lugnt ikväll och trevlig helg. 


Bara för att jag tar kväll

publicerat i Allmänt;
Äntligen, säger jag bara! 

Idag fick vi till poopprovet iallafall, men däremot så tog det istället 3 timmar för ongen att kissa. På det så lossnade urinpåsen så jag blev tvungen att på eget sätt sätta fast den så gott det gick. Me än tillslut så.

Strax efter 14 kunde vi äntligen ta oss till Vc för att lämna proverna och sköterskan säger då att det kanske var försent att skicka in dom, då dom blev 'bokade igår', som hon sa. Jag kontrade med att man inte direkt att bestämma när barn ska göra ifrån sig. Då fick jag också veta att Vc stängde kl 16 för bokade besök i labb, men att dom hade öppet till kl 17 om man bara skulle lämna prover. 

Mmmm. Det kunde hon ha sagt igår, tycker jag, istället för att säga att proverna ska vara inne absolut senast klockan 16. 

Så nu hoppas jag att dom kommer iväg för analysering, annars har vi kämpat i två dagar för ingenting. Den underbara karl man har kom förbi med en chokladkaka till mig förut som jag nu tänker trycka i mig till Creepypodden. Det blir min kväll. Bara för att det inte gick som planerat

publicerat i Allmänt;
Urinprovet blev klart rätt omgående, men ongen ba' vägra poopa igår. 15.49 kommer han för att berätta att han gjort nummer två, 11 minuter innan Vc stängde. Suck. 

Inte mycket att göra åt det. 
Var iallafall uppe förut och hämtade ut en ny urinpåse och provrör, så idag börjar vi om igen och ongen har nu ca 4 timmar på sig. Ingen stress alls, typ. 

Har börjat med lunchen. Är så olidligt trött idag men tänker att lite mat kanske hjälper.