Bara för att det är lördag

publicerat i
Sitter som vanligt och försöker få i mig vatten. Har en timer på telefon som påminner mig var 10e minut att ta en klunk eftersom jag gärna 'glömmer' annars. 

Idag var det verkligen en regnig dag. Och jag som älskar regn, tog med mig lilleman ut på en promenad. Dock så missade vi ösregnet, men det duggade iaf lite på oss. 


Nu är det kväll igen. Och även fast kroppen inte är med, så är huvudet något vaket. 
Jag börjar redan nu ladda inför jobbveckan och ber en stilla bön att kroppen ska hänga med efter dessa veckor. Det blir en prövning då jag faktiskt totalt glömmer att både äta och dricka när jag arbetar. Man är så inne i det man gör. Antagligen därför jag blev så dålig den här gången och så pass länge. 

Ska även komma ihåg att ta mig till vc för proverna. Skulle vara bra att få det gjort så man vet att det ev inte är järnet som spökar igen. Dricker iaf min vitaminbrus varje dag, även om det kanske inte hjälper så mkt i längden när man inte äter ordentligt. 

Men. Det är nästa veckas problem. 

Bara för att man ser det tydligt nuv

publicerat i
Jag har den senaste månaden tappat alldeles för mycket hår. Kan bero på hormoner .stress. Lite sömn. Dålig kost, eller allt ihop. Varje gång jag duschar håret så blir det stop. Ändå kan jag dra loss stora tossar med hår efter, för att inte tala om borstningen. 
Tog denna bild i ons. Och där ser man verkligen hur tunt håret är nu.


Fattas ju bara att man blir flintis också. 
Glömde ta upp detta med läkaren igår. Men jag ger det en månad till och fortsätter det så får jag ringa igen. Eller bara ladda upp med peruker. Finns ju värre ting i livet ändå. 

Så, trevlig helt och skål. 

Bara för att det är tyst här hemma

publicerat i
Fast det brukar det vara vid den här tiden ändå Ifs. 
Spenderade större delen av dagen hos mor min. Var fortfarande lika yrslig imorse, men imorgon ringer äntligen läkaren. 
Eftermiddagen spenderade jag med Buddah. Tror vi var i varenda leksaksbutik på stan. Minst sagt såå härligt. Avslutade dagen med en riktig fika innan vi åkte hemåt. 

När väl Buddah blivit lämnad så kom jag på ännu en gång att jag faktiskt är barnledig, så jag trotsade mina onda flötter och tog mig till affären och strosade runt. Kom hem med bl.a detta. Är man barnledig så är man. Då får man lyxa till det lite. Så ost, kex och vitamindryck blir min kvällsmat, fast senare. Är fortfarande sådär äckligt mätt efter allt jag ätit idag. 

Vädret är så härligt. Och hade jag haft mer ork, så skulle jag ta en promenad till. Ska istället bara njuta av tystnaden med ev lite trevligt sällskap. Försöka få i mig vitaminerna iaf, och en massa vatten då jag fortfarande är rätt uttorkad. 

För att sammanfatta det hela: 
En (äntligen) väldigt bra dag.

Må gott.