Bara för att jag säger hohoo

publicerat i


Jag som aldrig använder smycken, typ, vart sådär löjligt kär i denna. 

Förövrigt så har jag inte alls vilat kroppen som jag skulle idag. Istället körde jag på stenhårt. Det känns nu vill jag lova. 
Efter att ha talat med vc så skulle jag ringa kk. Vilket jag får göra imorgon. Hoppas verkligen inte att järnvärdet droppar igen. 

Förövrigt så njuter vi av att solen är på besök igen, och denna gång för att stanna verkar dey som. Hejja våren! 

Bara för att jag vart lurad

publicerat i
Trött, sliten, ont och nere ;


Roliga veckan började som jag sa, närmare en vecka innan. När jag var inne på fjärde dagen så vart jag så förvånad över att inte behövt ha dubbla skydd och tänkte, att nu kanske den börjar gå tillbaka till sitt normala. 
Ack så fel jag hade. Dragen vid näsan vart jag. 
Timmar senare så var det som att sätta på en kran. Så dagen idag har inte vart rolig alls. Otroligt mkt ångest, hjärtrusningar, illamående och så matt så att jag knappt orkade stå på benen. Skakade som ett löv och kunde inte äta över huvudtaget. 
Tack o lov att man är stillasittande på jobbet. 
Imorgon blir det dock att ta en vilodag. Ska ringa vc och be om en kontroll, för nu är jag inne på 6 dagen av roliga veckan, och den visar noll tendens att sluta än på ett tag, eftersom jag fortfarande få gå med dubbla skydd och byta varje till varannan timme. 

Ibland är det såå härligt att vara kvinna. Not. 

Förövrigt så gick det superb på jobbet. Har klarat av en massa avsnitt och har bara ett kvar; Office 365. Sen var det tal om att jag skulle designa skyltar, vilket kan vara kul. 
Powerpoint var ett kul avsnitt. Det är något man kan få användning av i vardagen. 👍

Jäkla skitkropp att hela tiden sätta käppar i hjulet.  Vill såå mkt mer än vad jag orkar. Det ökar stressen och irritationen över att inte få prestera så som jag vill. 

Jag vet ju hur kvällen kommer bli ; ångest, ångest, ångest. Försöker få  i min vitaminbrus iaf.