Bara för att det är filmdags

publicerat i
Jag är helt slut i huvudet efter denna vecka. Och vetskapen om mitt riktigt intensiva schema imorgon gör mig lite lätt stressad. Meeeen, sen så är det helg, och de stora kommer hem. Äntligen! 

Ser en av mina favoritfilmer. För er som ännu inte sett den, se den! 
På återseende. 

Bara för att det blidde en lite sämre dag

publicerat i
Blev taxi hem. Fy fan vad man har mått. 
Men, har man trots det jobbat så gör det inte så mkt. Förkylningen var i princip väck imorse. Men mot förmiddagen slog illamåendet från helvetet till. Hej magkatarr. Hej ångest. Hej slutkörd. 

Mår en aning bättre nu iallafall. Och minstingen är också bättre. Bara lite med andningen när han anstränger sig. 

Imorgon är man ledig från jobb. Det behövs efter dessa två dagar.

Kikar på svenska Hollywoodfruar och tänker citera min stora idol; Gunilla Persson. 
Hon ska skriva en självbiografi och någon nämner talbok för henne, varpå det tycker hon är en "briljant" idé. För; "- det är ju jättebra för alla hörselskadade." typ. 
Hon är dock väldigt bra på att roa folket, utan tvekan. 

Nyponsoppa, soffläge och serie-dags. 

Bara för att jag säger hej förkylning

publicerat i
Minstingen började i lördags med Förkylningsastman. Har hållt i sig tills idag. Dock feberfri iallafall, och allmäntillståndet var ok så han blev lämnad på förskolan så att jag kunde jobba. Jag kände i bihålorna att något var på g. Och ja. Typ trettio nysningar senare så värker det som fan och man känner sig sådär äckligt medtagen. Hjärtat rusar och slår dubbelslag vid ansträngning. Mysigt. 

Nu har vi fixat hem en massa c-vitamin, nässpray och hostmedicin. Förhoppningsvis så blir de bättre tills imorgon. Har noll möjlighet att varken vabba eller vara sjuk. Verkligen typiskt. Så vi hoppas på det bästa. 

Jag är helt död. Är hungrig, men känner ingen hunger. Snart ska vi sätta igång med kvällsbestyren innan läggning. Sen slänger jag mig i soffan med alla vitaminer och stannar där resten av kvällen. 

Jaja. Det var ju ett tag sen vi var sjuka nu, så tacksam är jag ändå att det går mot rätt håll, om man jämnför med förra året, och året innan det. 

Må gott!