Bara för att jag säger Aj

publicerat i
Hej kramp i handen deluxe. 
Men så skoj! Andra bilden nu, så det tar en bra stund att ens få en halvklar. Årets bästa köp än. 

Natti! 
Bara för att den äntligen kom

publicerat i
Vi kom hem för en timma sen. Jobbade visseligen bara halvdag, men är lika trött när kvällen närmar sig. Minstingen somnade på sekunden, typ. 

Men idag fick jag äntligen hämta ut min målarbok. Rekommenderas starkt. Riktigt fina och detaljrika bilder som kan göra vem som helst sugen på att färglägga. Glömde dock att köpa pennvässare, men sådanna finns typ överallt att köpa.
Så nu vet jag vad jag har å göra resten av kvällen, med stort nöje.
Bara för att det är en aning ljusare

publicerat i
Med inslag av lite kopparrött. Upptill är det ju inga problem med att få önskad färg, såklart. Längderna är dock svårare att få till. Men man är iaf lite ljusare och inte kycklinggul eller någon annan spännande färg, och viktigaste av allt, håret höll. Jag tackar inpackningen för det. 


Nu låter jag håret vila i några veckor, innan jag gör om samma procedur. 


Här sitter man med sitt morgonkaffe. Minstingen, som förövrigt är otroligt pigg, leker för fulla muggar med alla de leksaker han har. På bara några minuter så har han lyckats släpa ut vartenda penal från rummet. 

Idag vankas det jobb. Kommer inte komma hem fören ikväll. Men å andra sidan så gör det inget. Idag kommer äntligen min mindfullness-bok. En målarbok för vuxna. Köpte till några bra pennor också, så nu har man att göra på kvällarna. Har jag svårt att koppla ner så gör både Telen och tvn det värre. 
Hur gick de med mina böcker då? 
Tja... Dom ligger där dom ligger. Som alltid. 

Nä, nu ska vi snart dra oss. 

Må gott!