Bara för att jag är förvirrad

publicerat i
Inget barn hemma resulterar alltid i att man är helt borta. 

Znoozade en halvtimme imorse. Väl uppe så hann jag knappt (vad jag trodde) dricka mitt kaffe innan jag var tvungen att åka till jobbet. 
På bussen kommer jag på att jag inte sminkat klart mig, och att det mesta ligger hemma. På det så var det en helt timme kvar innan bussen till jobbet skulle gå, dvs att jag låg 1.5 timme före. 

Hur snyggt är det att ha gjort sig iordning men glömt mascaran?  

Jaja. Jag tog en kaffe hos mamma på jobbet och snackade lite skit (och lånade mascara), innan jag åkte. 

Idag var första gången sen jag började där som jag åt i matsalen. Det är första gången jag äter ute bland otroligt mkt okänt folk efter att jag fick ätstörningen. Och det gick! Men fan vilket buller det är i matsalar. Flashback deluxe från högstadiet. 

Melle blev lämnad i eftermiddags också, men nu sover han och mamman firar med ett glas vin, att det är helg alltså. 

Fullbokad helg och mkt slappande blir det innan den kommande arbetsveckan. 
Många goda nyheter fick man idag också. 

Må gott!

Ja, jag älskar naturen. 

Bara för att jag är på gott humör

publicerat i
Hade sådan ångest idag så de inte var klokt. Ville seriöst bara sätta mig på jobbet och tjura. Fy fan. Men eftermiddagen blev bättre. Minstingen sover hos sin far inatt, så jag åkte direkt till mamma efter jobbet för att tjöta lite med henne. Strosa runt på stan en stund innan jag tog bussen hemåt. Jag håller på för fullt här hemma med att göra om. Och det tar sig!  

Jag hoppade av vid Livlinan och sprang in bara för att kika. Just bara tanken att kunna strosa runt utan att behöva hålla koll på gamiga armar hela tiden. Hittade otroligt fina böcker (halva priset btw, för er som vill ha något att läsa/inreda med) som pryder tvbänken / bokhyllan nu. Köpte nya gardiner till sovrummet och satte upp ljusslingan igår. 
Det tar sig, sa pyromanen. 
Lampfoten ska målas om. Köpte ny skärm till den bara. Hade inte böckerna vägt ton, så hade jag lätt köpt många fler, men det får bli en annan gång. 

Har fortfarande mycket kvar att göra. Men det gäller att ha både tid och pengar. Sovrummet ska målas och tapetseras om. Sen är det dags för köket, och till sist kidsens rum. Att ha orangea tapeter i sovrum (eller något rum) är det hemskaste man kan ha. Finns inget snyggt med det. 

Förövrigt så gick det bra på jobbet. Skrev ca 15 sidor idag. Tiden går så fort. En timme känns som fem minuter, typ. Nu ska jag ta en dusch, fortsätta pyssla lite här hemma, innan det är dags för sängen.